Flowes-TextLogo-Brown

Erica Söderberg – Vem är jag?

Att sammanfatta sig själv på ett kortfattat sätt är inte lätt då det finns så många lager och sidor. Förutom att jag är en stark, modig och kärleksfull själ så är jag även passionerad kvinna, entreprenör, kreatör, mamma och dotter för att nämna det främsta tydliga. Numera är jag bosatt i Västerås tillsammans med min son Leon, efter större delen av vuxenlivet i Stockholm och utomlands, ständigt på resande fot.

I tonåren drabbades jag av Lymfcancer. Med en bakgrund där dansen var oerhört viktig, fanns det redan kroppskännedom och förståelse för kostens och livsstilens betydelse, men där och då väcktes ett mer djupgående intresse för kroppens egen helande kraft.

Parallellt med en tidig karriär inom modebranschen fick intresset leva vidare. Jag har nu genomgått en mängd utbildningar och kurser inom hälsa, kost och personlig utveckling.

Även inredningsintresset har resulterat i en utbildning i inredningsarkitektur med fördjupning inom Feng shui.

För fem år sedan bestämde jag mig för att fullt ut satsa på det egna företagandet. Att samla kunskaper, erfarenheter och verktyg för att hjälpa andra kom som ett naturligt steg. Idag anlitas jag flitigt som föreläsare, konsult och coach. Jag erbjuder även kurser och utbildningar inom livsstil och hälsa och i oktober lanserades podden med namnet Soul Business tillsammans med min själssyster och branschkollega Frida Alsterlund.

Jag brinner verkligen för att hjälpa andra att uppnå sin fulla potential, att bryta sig loss från paradigmer och normer, att se sig själv i sitt fulla ljus och sprida det ut i världen.

Får jag den äran att hjälpa dig? 🤍

Erica Söderberg

Until today, I wasn’t sure
Of just how much I could endure.
But now I’ve found, with thanks to you,
I’m stronger than I ever knew.”

– JOHNNY RAY RYDER, JR.

Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.